PALIKKA®  PASSIIVITALOJA
Alkuperäisillä PALIKKA Original -muottielementeilä rakennat sujuvasti mitä haluat. Kaikki arkkitehtoniset muodot ja tekniset rakenteet toteutat helposti ja kevyesti yhdenlaislla Palikka esp-harkoilla / muottielementeillä.
Palikka eps-harkoilla rakennat juuri sellaisen talon kuin itse haluat, kaksi kerrosta maan alle tai 5 kerrosta maan päälle.
Ainoastaan alkuperäinen Palikka-muottielementeillä on tuuletettu, siksi vain terveitä ja homeettomia passiivitaloja ja matalaenergiataloja jo liki 50 vuotta.
 
Palikkatalon pinnoitat sitten kuten haluat: rappauksella, luonnonkivellä, laudoilla pellillä  jne, sinä päätät mitä haluat, kaikki käy!
Aito ja alkuperäinen PALIKKA-merkki takaa laadun. Voit luottaa 50 vuoden Palikka -kokemukseen
Passiivitaloja, rivitaloja, paritaloja ja rivitaloja sekä aitoja kivitaloja.
Palikka -eps-harkoilla/ muottiellementeillä rakennat sujuvasti mitä haluat ja niin monta kerrosta kuin tarvitset: + 1 - 2 - 3 - 4 - 5 kerrosta. Ja pari kerrosta maan alle.
Palikka-muottielementeillä / -muottivaluharkoilla rakennat edullisimmin suoraan peruskalliolle ilman muiden menetelmien vaatimaa kallista anturarakennelmaa, kyllä peruskallio kestää! Paalutukselle ilman palkkianturaa, koska Palikka on itsessään luja koko kivitalon kantava teräsbetonipalkki sekä suoraan moreenille ilman lisäkustannuksia tuovaa työlästä anturarakennelmaa.
Palazi-kivilinnasi sisustat sitten makusi mukaisesti niin tyylikkäästi kuin haluat.          
 
Lisää tietoa paremmasta Palikka-rakentamisesta löydät klikkaamalla linkkejä www.palikka.eu, www,palikkatalo.fi, www,epsharkko.fi
ja på svenska www.palikka.se,
 
Kuva-googlaamalla hakusanalla PALIKKA ORIGINAL löydät paljon valaisevaa Palikka-kuva-aineistoa.
Samalla hakusanalla löydät YOUTUBEsta lähes 10 videofilmiä.