PALIKKA ®  UIMA-ALTAITA
 
 
Nyt on oikea aika rakentaa Palikka -eps- harkoista  ja -muottielementeistä uima-allas ulos pihalle tai taloon sisälle, järven rannalle tai metsän keskelle.
Kaikki haluamasi mitat ja muodot helposti yhdenlaisilla Palikka -eps-harkoilla. Pinnoitus kuten haluat muovipussilla, laatoituksella tai massalla suoraan lujaan altaan pintaan. Palikka ei ime vettä. Ainoastaan Palikka on tuuletettu, siksi vain kuivia ja kestäviä  rakenteita.
Rakenna kalliolle, hiekkapatjalle tai betonilaatalle niin kuin haluat.
Sujuvat toimitukset heti kun sinulle sopii. Saat osaavaa neuvontaa jo 50 vuoden kokemuksella.
Rakenna pihasauna, jäähuone ja uima-allas, kaikki sujuvasti yhdenlaisilla
Palikka®  eps-harkoilla / muottielementeillä, Muodot kuten haluat samaan hintaan!
 
Yhdenlaisilla RakennusPalikoilla rakennat helposti haluamasi muotoisen uima-altaan suoraan kalliolle ja edullisimmin suoraan hiekkapatjalle. Vaikkapa oman perheen voimin viikonlopun aikana valuvalmiiksi. Voit toki rakentaa altaasi hitaammin ja kalliimminkin betonilaatalle.
 
Hienoja Palikka-uima-altaita kaikille, koirille ja roboteillekin, sisälle ja ulos, kaikenmuotoisia ja kaiken värisiä, pinnoitukset  kuten haluat. Kesällä ja talvella.
Kerro mitä haluat, Palikka-Tiimi neuvoo sinulle miten sujuvimmin toteutat.
Palikka-uima-altaan voit pinnoittaa kuten haluat, laatoituksella kuten usein sisäaltaat, muovimassalla yleisimmin ja kun rakennat kalliolle ja monimutkaisia muotoja sopii pinnalle levitettävä massa. Värin valitset itse kuten haluat. Helpot raudoitus- ja työhjeet .