PALIKKA ®  UIMA-ALLAS
 
 
Nyt on oikea aika rakentaa Palikka -eps-valuharkoista  ja -muotti-elementeistä kestävä betoni- runkoinen uima-allas ulos pihalle tai taloon sisälle, järven ja meren rannalle tai metsän keskelle.
Kaikki haluamasi mitat ja muodot helposti yhdenlaisilla Palikka-EPS-muottielementeillä. Altaan pinnoitus kuten haluat muovipussilla, laatoituksella tai massalla suoraan lujaan altaan pintaan. Kova Palikka ei ime vettä. Ainoastaan alkuperäinen Palikka on tuuletettu, siksi vain kuivia ja terveitä rakenteita: betoni kostu, rauta ei ruostu.
Rakenna allas kalliolle, hiekka patjalle, betonilaatalle kuten haluat.
Sujuvat toimitukset heti kun sinulle sopii. Saat osaavaa neuvontaa jo 50 vuoden kokemuksella.
Rakenna pihasauna, jäähuone ja uima-allas, kaikki sujuvasti yhdenlaisilla
Palikka® -valu-harkoilla / -muottielementeillä. Haluamasi muodot samaan hintaan!
 
Yhdenlaisilla BetoniPalikoilla rakennat helposti haluamasi muotoisen uima-altaan suoraan kalliolle ja edullisimmin suoraan hiekkapatjalle ilman betonilaattaa. Valuvalmiiksi vaikkapa oman perheen voimin viikonlopun aikana ja maanantaina betonivalu. Voithan toki rakentaa altaasi hitaammin ja kalliimmin betonilaatalle.
 
Hienoja Palikka-uima- ja porealtaita kaikille, jopa koirille ja roboteillekin, sisälle ja ulos, kaikenmuotoisia ja kaiken värisiä, pinnoitukset kuten haluat, toimivat kesällä ja talvella. Kysy lisää, kerro mitä haluat ja toivot,
Palikka-Tiimi neuvoo sinulle miten sujuvimmin suunnitelmiasi toteutat.
Palikka-uima-altaan voit pinnoittaa kuten haluat, laatoituksella kuten usein sisäaltaat, muovipussilla yleisimmin ulkona. Kun rakennat kalliolle ja kun haluat monimutkaisia muotoja, sopii pinnalle levitettävä massa. Värin valitset itse kuten haluat. Katso helpot PROFI-raudoitus- ja rakentamisohjeet .
© 2023
Alkuperäisillä Palikka-muottielementeillä / -eps-valuharkoilla kaikki muodot ja mitat helposti. Suorat ja kaarevat seinät, nurkat ja erkkerit, kaltevat pohjat ja porrastukset jne juuri niin kuin haluat.
 
Palikka-allas sopii ulos talviuintiin ja sisälle Palikka-saunan jälkeiseen vilvoitteluun. Sekä sauna, kylpyhuone että allas syntyvät samoista yhdenlaisista RakennusPalikoista! Palikka Original kestää kylmää ja kuumaa eikä íme vettä!
Ainoastaan Palikka Original -elementti on sisäisesti valmiiksi tuuletettu, siksi vain kuivia ja terveitä rakenteita jo 50 vuotta!